torstai 24. huhtikuuta 2014

Päättelyhommia

Viime kesäksi aiottu puuvillainen siksakraitainen kesäkaulaliina otti aika tasan vuosi sitten, juurikin näinä huhtikuun viimeisinä päivänä, hyvää spurttia, kun jouduin sairaalapetiin pariksi viikoksi. Palasin siltä reissulta mukanani pienoinen keskosvauva eikä huivi nyt ihan kesäksi valmistunut. Mutta kesä tulee joka vuosi! 
Vaikka ulkona onkin jo aika ajoin kovin kesäiset kelin niin kesähän alkaa oikeasti vasta yli kuukauden päästä. Minulla on siis vielä hyvin aikaa saada pääteltyä kaikki nuo miljaardi ja satatuhatta lankaa.
Päättelijänä olen nopea ja suuripiirteinen, mutta tällaisen huivin tapauksessa pitää olla huolellinen ja pikkutarkka, jotta saa lopputuloksesta mahdollisimman huomaamattoman. Tänään kokoontuu neulontakerho, otan mukaani vain huivin ja neulan ja olen ahkera.
3 kommenttia:

 1. Ihana huivi ja värit! Siksakkia pitäisikin kokeilla pitkästä aikaa itsekin...

  VastaaPoista
 2. Ei ihan valmistuneet päättelyt neulontakerhossa.. Seuraavan siksakkini virkkaan, niin pääsee päättelyssä helpommalla. :)

  VastaaPoista
 3. How to open a table tennis table with no rules - DrmCD
  In 서귀포 출장샵 tennis, 창원 출장마사지 the rules are 남양주 출장마사지 quite straightforward: you select the ball, and that ball must hit the ball in 김천 출장마사지 that direction before a match 충주 출장마사지 goes

  VastaaPoista