lauantai 6. huhtikuuta 2013

Puikkojen ja koukkujen koti

Puikkoni ja koukkuni asustavat purkeissa ja rasioissa. Pitkillä puikoilla on paikkansa lasipullossa, joka tosin alkaa käydä jo pieneksi, hienoja pulloja ja purkkeja löytyy onneksi kirpputoreilta uusia.


Sukka- ja pyöröpuikot pitävät majaansa sinisessä peltirasiassa, puinen on virolaiselta puusepältä lahjaksi saatu.
En muuten ikinä unohda tuota kolmen vuoden takaista viikon kesämatkaa Varblaan, siellähän (lukuisten spritzereiden äärellä) tulevaisuuteni, kuukauden päästä olin jo naimisissa, tuolloin en vielä edes seurustellut. Viikko ennen juhannusta oli kylmä, maattiin terassilla villavällyjen välissä ja siemittiin gin toniceja, välillä purin kirppikseltä ostettuja puuvillapaitoja langoiksi. Ihania muistoja!

Virkkuukoukkujen koti löytyy keltaisesta keksipurkista. En muista miltä keksit maistuivat, ostin ne rasian vuoksi ja juuri tähän tarkoitukseen.

Veera


4 kommenttia:

 1. Oi mä oon KADE. Juuri eilen mietin, että pitäisi tehdä puikkoinventaario ja vähän vihaseen - en voi uskoa, että meillä ei muka asu yhtään 2,5:n tai 3:n pyöröä, niin kuin mäkin olen puikkoja tähän talouteen kantanut.

  Nuo purkit hurmaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi on juurikin Tallinnassa ja tein puikkotilauksen Karnaluksiin. Luulin, että listasta tulisi kuin nälkävuosi, mutta siihen päätyikin vain kolmen puikot. En millään voi uskoa, että kaikkea muuta muka olisi.

   Hamsteroin purkkeja kirppiksiltä, niitä on vaan tosi vaikea löytää kannellisina ja vieläpä niin, että kannet ovat hyvässä kunnossa.

   Poista
 2. ihania purkkeja rasioita, olen niiin kade itsekkin! Pitäisi itsekin löytää joskus moisia helmiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät vaan auki kirppareilla! Keittiötölkeistä saa kyllä pulittaa ihan kunnon hintaa. Superlöytöjen superlöytö onkin tuo suurin, joka maksoi kannellisena vain 10 euroa, olisin ihan mieluusti nimittäin maksanut tuplatkin.

   Poista