keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kampista käsityökortteli

Ensi lauantaina (31.8.) Helsingin Kampin Narinkkatorille nousee jotain, joka on syntynyt intohimosta, oman juttuun uskomisesta, halusta ja uskalluksesta, rohkeudesta toteuttaa oma, isoltakin tuntuva idea.

Arvostan.

Lisäksi se on ryhmätyön tulos ja talkoohengen voimain näyte.

Arvostan.

Se tuo kotimaista (pien)osaamista esiin. Kotimaista käsityötä, kotimaista työtä.

Arvostan.


Kyseessä on siis Ihan oikeiden käsityöyrittäjien markkinat, jossa tuotteitaan on esittelemässä ja myymässä Suomen käsityöyrittäjät -ryhmän jäsenyrityksiä eri puolilta Suomea. Pidän Kampin käsityökortteli -tapahtumasta paljon jo ennakkoon, vaikken tiedä, mitä lopputuleman pitää. Pidän siitä, että käsityöyrittäjät ovat puutteen havaittuaan, tarttuneet toimeen, lyöneet hynttyyt yhteen ja alkaneet rakentamaan omannäköistään tapahtumaa, myyntipaikkaa, jonka kaikki allekirjoittavat ja joka näyttää omalta. Juuri näin! Turha juputus pois ja toimeen. Lopputuloksena on jotain, mistä (me) kaikki käsitöistä kiinnostuneet ja käsityöläisyyttä arvostavat voimme nauttia.

Ajantasaisin lista tapahtuman sisällöstä ja myyjistä löytyy Käsityökorttelin Facebook-ryhmästä.
Itse innostuin tapahtumasta enemmän luettuani tämän Susannan Työhuoneen kirjoituksen. Tässä ei olekaan kysymys tusinamarkkinoista, vaan sydämellä suunnitellusta kokonaisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti