perjantai 23. elokuuta 2013

Keskeneräiset tekeleet poikki ja pinoon

Heidi esitteli jokunen aika sitten omat keskeneräiset käsityönsä ja haastoi muut Tilkkujen Facebook-ryhmässä tekemään samoin. Kannan tässä korteni kekoon. Lista on pelättyä huomattavasti lyhyempi, sillä mukana ei ole suunnitelmia, joihin olisi jo tarvikkeet olemassa, mutta joita ei ole edes vielä aloitettu ja intouduin purkamaan typerimmät, joista tiedän etten palaa niihin ikinä.

Aloitetaan ikuisuusprojektilla eli afrikankukka-peitolla. Se tilanne on siinä mielessä surkea, etten löytänyt laatikkoa, jossa on valmiit kukat enkä myöskään kassia, jossa on langat ja puolivalmiit. Kuvan kaivoin arkistosta.Jokunen joulu sitten jossain joululehdessä näkyi ihana neulottu tähtityyny ohjeinensa. Aloitin toteutuksen heti, ehkä täksi jouluksi tulee valmista. Osat on jo pingotettu pyyhkeeseen muistaakseni noin vuosi sitten, höyrytetty ei näköjään vielä ole. Kompastuskivenä tässä on, että sisätyynykin pitää luonnollisesti ommella itse ja nämä palaset eivät anna olettaa, että valmiista tyynystä tulee lainkaan samanlainen kuin siinä lehdessä.Mitäköhän tässä on valmistumassa? Ja miksi mulla on noin rumaa akryylilankaa? Itseäni lainatakseni: "Käsityö on keskeneräinen niin kauan kuin muistaa mitä siitä on tekemässä. Unohduksen jälkeen siitä tulee uusi mahdollisuus." Näin kommentoin Heidin UFOja Facebookissa. En näe mahdollisuuksia, auttakaa joku ja hakekaa neljä kerää tätä lankaa multa pois (sisäsältää tämän pätkän) tai keksikää pian mitä tästä voisi tehdä.Ajattelin, että trikookuteesta tulee valmista hetkessä! No ei tule. Ei sitä ollutkaan helppo ja nopea neuloa. Tyynynpäälinen tästä nyt kuitenkin tulee. Kuvan ottamisen jälkeen se on edennyt aika tavalla. Nyt eletään jännittäviä hetkiä riittääkö kude. Varasuunnitelma on onneksi olemassa.


Mun kesähuivi. Vielähän tässä on kesää noin viikon verran virallisestikin jäljellä eikä tätä ole kuin metri neulomatta. Päättelystä puhumattakaan. 


 
Isoäidinneliöitä. Olisko näistä pitänyt poncho tulla? Kyllä niitä jo yhteen osaan on. Hyvä jämälankaprojekti kuitenkin. Käy linkkaamassa omat keskeneräisyytesi meidän Facebook-seinälle!

1 kommentti: