keskiviikko 21. elokuuta 2013

Suuri neulontahaaste

Anarkistimartoilla on syksyn aikana neulehanke yhteistyössä SPR:n ystävätoiminnan kanssa, neulotaan mummoille ja papoille lämpimiä peittoja. Kunnon marttoina minä ja Heidi haastamme sinut, hyvä lukija, mukaan tähän mahtavaan hankkeeseen. Peitot kootaan tilkuista, joten tehtäväksesi jää neuloa tilkku taikka useampi alla olevan ohjeen mukaan ja toimittaa se/ne meille marraskuun alkuun mennessä ja me toimitamme ne yhdistykselle. Lämmitetään yhdessä mahdollisimman monen mumman ja paapan talvea!

OSALLISTUMISOHJE
Neulo 20x20 cm kokoinen tilkku. Neulominen alkaa tilkun kulmasta, joten voit käyttää juuri sellaista lankaa kuin parhaalta tuntuu, tämä on just loistava jämälankaprojekti!

Aloita kahdella silmukalla aina oikein neuletta. Lisää joka kerroksen alussa (ensimmäisen neulotun silmukan jälkeen) yksi silmukka. Neulo, kunnes tilkun reunus on pituudeltaan 20 cm. Sen jälkeen jatka aina oikein -neuletta, mutta neulo joka kerroksen alussa (yhden neulotun silmukan jälkeen) kaksi silmukkaa yhteen. Neulo kunnes jäljellä on kaksi silmukkaa ja päättele ne.

Ilmoita osallistumisestasi meilitse osoitteeseen veera(@)mautsto.fi ja saat tarkat toimitusohjeet. Meininki on rento, joten ilmoittautuminen ei tietenkään sido mihinkään. Eri mahtavaa olisi jos haluaisit itsekin haastaa ystäväsi mukaan hankkeeseen. Silloin kaikenlaisen sekoilun välttämiseksi ohjaa ystäväsi kuitenkin ilmoittautumaan tuohon mun meiliin.

- Veera


4 kommenttia:

  1. Mä saatan ottaa tämän projektiksi, kun palaan reissusta. Sillä jämälankoja ON.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Täähän on myös just sopiva projekti lentokoneeseen ;) Hauskaa matkaa!

      Poista