perjantai 16. elokuuta 2013

MAUKaikki alkoi joskus vuosi sitten ajatuksesta mitä sitä tekisi, jos ei sitä, mitä juuri nyt. Jos voisi valita. Jos mikään ei olisi esteenä. Miten voisi viettää lasten ja perheen kanssa mahdollisimman paljon aikaa. Miten pystyisi olemaan omenapuiden luona silloin kun omenasesonki on parhaimmillaan. Miten aamu-uninen saisi nukkua aamuisin ja aamuvirkku voisi hyödyntää aamuenergiansa parhaiten. Perinteisiä pluskolkytjotain -ajatuksia.

Olemme Veeran kanssa molemmat työllemme omistautuvia tyyppejä. Työ ja sen mielekkyys, mahdollisuus kehittyä ja kehittää ovat meille työssä tärkeää. Samaan aikaan olemme kotihiiriä, taikinakulhojen ja lankakasojen luo mieluusti jämähtäviä ihmisiä, jotka kokevat elämän liian lyhyeksi olla pois kotoa perheen luota.

Pyörittelimme, pohdimme, kudoimme, ideoimme, joimme viiniä, keitimme kahvia, leivoimme, chattasimme, kirjoitimme, googlasimme, istuimme, kävelimme, tongimme, jalostimme, virkkasimme, listasimme heikkouksia ja vahvuuksia, hautasimme ideoita, siirsimme niitä odottamaan tulevaa, yhtäkaikki: INNOSTUIMME. Kulunut vuosi on ollut täynnä yhtä sun toista, yksi lapsi on tullut katraaseen lisää, muuttokuormia on pakattu ja purettu, matkoja on tehty, töitä paiskittu, jätetty hyvästejä ja tutustuttu uusiin upeisiin ihmisiin, opiskeltu uutta, etsitty ja löydetty oikeita yhteistyökumppaneita, aikaa käytetty tehokkaasti ja toisinaan taas hukattu tärkeämpien asioiden vuoksi. Ja lopputuloksena on oma yrityksemme, markkinointitoimisto MAU.

MAU on intohimosta ja innostuksesta syntynyt markkinointitoimisto.
MAU on kahden naisen oma, onnellinen yritys, joka haluaa olla mukana viemässä eteenpäin toisten intohimoisten ja innostuneiden yrittäjien tuotteita ja palveluita.
Uskomme, että paras lopputulos syntyy intohimosta, siitä syntyvästä innostuksesta ja inspiraatiosta. Tai inspiraatiosta syntyvästä innostuksesta, joka kääntyy intohimoksi. Tai innostuksen aiheuttamasta intohimoisesta inspiraatiosta. Ja siitä, että oikeat ihmiset kohtaavat.
Suomessa on lukematon määrä pieniä yrityksiä ja kiinnostavia tuotteita, joiden kasvu on kiinni vain resursseista, ei ideoista.
Omaamme yhdessä toistakymmentä vuotta kokemusta kulttuurin markkinoinnista, myynnin kehittämisestä ja sisällöntuotannosta. MAU perustettiin, sillä haluamme tarjota osaamisemme innostuneiden ja innostavien yritysten, tuotteiden ja toimijoiden käyttöön. Jokaisella oman juttunsa löytäneellä toimijalla tulisi olla mahdollisuus asiantuntevaan ja aidosti kiinnostuneeseen markkinointisuunnitteluun. Haluamme antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä yrityksen pyörittämiseen, tuotteiden tai palvelujen valmistamiseen ja kehittämiseen. Näemme markkinoinnin osana yrityksen tulevaisuuden rakentamista, ei vain hetkellisinä näkyvyytenä ja myyntipiikkinä.

Yhtälailla haluamme itse olla innostuneita jokaisesta toimeksiannosta.


Meille intohimoasioita ovat käsityöt ja hyvä ruoka, kaupunkikulttuuri ja kasvimaat.
Innostumme oppimisesta, kaikenlaisesta käsillä tekemisestä ja hyvistä, pienistä hetkistä.
Inspiroidumme intohimoisista ihmisistä, kaupungin äänistä ja kuljeskelusta.
Arvojamme on ekologisuus ja kestävä kehitys, reilu tuottaminen sekä muita arvostava tiimityöskentely.


www.mautsto.fi
MAU löytyy myös Facebookista, siellä voi seurata MAUn taivalta.
Tilkkujen, herkkujen ja langanpätkien Instagram muuttui MAUn myötä maumomentiksi, sinne taltioituu jatkossakin ihanimmat hetket arjesta ja juhlista.
Pinterestisä meidät löytää maunispirationin alta, ihania kuvia sielläkin.
Twitter-tilikin on auki.

2 kommenttia: