lauantai 10. elokuuta 2013

Tilkkuja Facebookissa

Inspiraatiota, yhdessä tekemisen iloa ja vertaistukea ei ole koskaan liikaa, joten meitä voi seurata nyt myös FacebookissaSeuraaminen ja tykkääminen eivät sanoina ihan suoraan istu tähän yhteyteen, sillä sivulla ei vain jaeta blogin sisältöä vaan siellä me ja muut kaltaisemme kässäaddiktit voivat jakaa onnistumisen ilot, hakea rohkaisua ja kannustusta sekä etsiä inspiraatiota.
Pistäkäämme siis käsityön ilot ja surut, ideat ja vinkit sekä onnistumiset ja ilman muuta myös ne vähemmän salonkikelpoiset tekeleet jakoon osoitteessa www.facebook.com/tilkkuja.Blogilla on nykyjään oma domain osoitteessa tilkkuja.fi, mutta vanha kunnon blogspot-osoite toimii ihan yhtä mainioisti kuin eilen.

Pystytin parvekkeelle iltapäiväksi pienen studion ja valokuvasin (äitini) kätköistä löytyneitä ihania aarteita. Kuvaussession tuloksia on mm. tuo omasta mielestäni vallan ihastuttava kansikuva sekä tämän postauksen muu kuvitus. Varsinaisesti kuvia otettiin erästä toista, mun ja Heidin elämät ihanalla tavalla mullistavaa juttua varten, josta kerromme lisää alkuviikosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti