tiistai 31. joulukuuta 2013

Tervetuloa 2014!

Vuosi 2013 on ollut meille molemmin monella tapaa hieno ja ihmeellinen, täynnä uutta. Olemme tämän blogin lisäksi perustaneet yrityksen, MAUn. Olemme oppineet blogin myötä valtavasti lisää käsitöistä ja käsityöläisyydestä ja yrityksen myötä ennen kaikkea tuntemaan uusia mahtavia ihmisiä, joita haluamme myös kiittää luottamuksesta ja yhteistyöstä.
Vuosi 2014 alkaa muutolla ensimmäiseen omaan toimitilaan. Kaksi viimeistä päivää olemme juosseet kierrätyskeskuksissa ja kirpputoreilla, suurimmat kalusteet alkavat olla hankittuina. Lupaamme esitellä sisustusprojektin etenemistä täällä, me ei tehdäkään ihan perinteistä offiisia vaan lähestymme tilaa enempi olohuoneena, jossa viihtyvät meidän lisäksi asiakkaat, perhe (erityisesti pienet koirat ja pienet lapset) sekä ystävät. Meillä tulee aina olemaan pannu kahvia tai teetä kuumana, ruusukupit on jo hankittuna, meillä saa piipahtaa lukemassa kivoja lehtiä ja vaikka tulla opettelemaan villasukan kantapään tekemistä.
Alla on muutama kuva eiliseltä kun tilassa ei ole vielä juuri mitään.

Ja hei, tervetuloa uusi vuosi 2014, ihanaa että olet ihan just täällä. Kiitos kaikille lukijoille uskollisuudesta, uudistuksia on luvassa, joten kannattaa lukea jatkossakin.

Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! <3 Tuparit huudettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuparit tulloo, kunhan tilassa on 11 kahvikupin, 6 lasin, mikroaaltouunin ja pöydän lisäksi muutakin :)

      Poista